ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η τρομοκρατία δεν… πέρασε, η χρεωκοπία δεν κρύβεται!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την χρεωκοπία του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, την τρομοκρατία που δεν πέρασε και τον Παναθηναϊκό που αντιστέκεται στα όσα τραγελαφικά και επικίνδυνα κάνει η διοίκηση της ομάδας του λιμανιού και έχει γίνει εφιάλτης του.

Η τρομοκρατία δεν… πέρασε, η χρεωκοπία δεν κρύβεται!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την χρεωκοπία του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, την τρομοκρατία που δεν πέρασε και τον Παναθηναϊκό που αντιστέκεται στα όσα τραγελαφικά και επικίνδυνα κάνει η διοίκηση της ομάδας του λιμανιού και έχει γίνει εφιάλτης του.

Παρακολουθώ εδώ και ημέρες αυτό το θέατρο σκιών, που παίζεται στο ελληνικό μπάσκετ με μοναδικό υπεύθυνο τον Ολυμπιακό. Την ομάδα, που δεν έχει μάθει να χάνει στο γήπεδο, διότι για χρόνια στο ποδόσφαιρο έμαθε να κερδίζει… εκτός γηπέδου . Και στο μπάσκετ, που έχει βρεθεί χρόνια τώρα η οικογένεια Γιαννακόπουλου να τους κοντράρει δεν το αντέχουν. Δεν αντέχουν να χάνουν .Όταν κερδίζουν το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ με τα βήματα του Σπανούλη που δεν έδωσε ο Αναστόπουλος, όλα καλά.

Όταν χάνουν μέσα στο ΣΕΦ φταίνε οι διαιτητές, φταίει ο Αναστόπουλος. Δεν δέχονται να χάνουν μέσα στο γήπεδο. Όταν χάνουν πάντα φταίνε οι άλλοι. Αυτό χρόνια το είχαν στο ποδόσφαιρο, όπου δεν… άφηναν με διάφορους τρόπους άλλες ομάδες, που άξιζαν να πάρουν το πρωτάθλημα και τώρα που διαιτητικά τα πράγματα είναι πιο δίκαια χάνουν, αλλά και πάλι δεν το δέχονται και λένε, ότι είναι οι καλύτεροι. Όπως είπε ο Μαρινάκης σε μία συνέντευξη γεμάτη… αλήθειες προχθές. Ότι ο Ολυμπιακός και φέτος και πέρυσι ήταν καλύτερος και από την ΑΕΚ και από τον ΠΑΟΚ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή η νοοτροπία έχει περάσει και στο μπάσκετ. Και έχουν φθάσει στο σημείο επειδή δεν μπορούν να κερδίσουν στο γήπεδο, είτε με την τρομοκρατία, είτε με άλλους τρόπους να προσπαθούν να ξεφτιλίσουν το πρωτάθλημα.

Το κακό για τους Αγγελόπουλους και τον Ολυμπιακό είναι, ότι έχουν μείνει μόνοι… Στον ΕΣΑΚΕ παραλίγο να μην βρουν, ούτε την ψήφο τους. Τώρα εκτός από τον Βασιλακόπουλο, τους φταίει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γαλατσόπουλος. Τον Φλεβάρη αποχώρησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, επειδή έχαναν με 15 πόντους και έπρεπε να τα… ρίξουν στην διαιτησία και από τότε έχουν πει, ότι φεύγουν από το πρωτάθλημα, πάνε στην Αδριατική και όλο φεύγουν και όλο εδώ είναι. Εχουν σπάσει ρεκόρ με τις προσφυγές(κατά τα άλλα θέλουν να φύγουν από το πρωτάθλημα) και είναι τόσο πειστικοί στον λόγο τους, που αν ρωτήσεις σήμερα τους ρεπόρτερ Ολυμπιακού με σιγουριά να σου πουν, αν θα κατέβουν την Δευτέρα στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα σου απαντήσουν «δεν ξέρω».

Οι άνθρωποι κάνουν εγκλήματα σε βάρος του μπάσκετ και υπάρχουν άνθρωποι, που λένε, ότι ανάλογη ευθύνη έχει και ο Παναθηναϊκός. Και ρωτάω εγώ. Ο Παναθηναϊκός σήκωσε θόρυβο για τον Αναστόπουλο πριν το παιχνίδι με τον Προμηθέα και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν με μηχανάκια για τρομοκρατία κάτω από το σπίτι του Αναστόπουλου; Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να μην αρχίσουν τα play-off; Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να διακοπεί το πρωτάθλημα και άμεσα να έρθουν ξένοι διαιτητές; Ο Παναθηναϊκός είπε, ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα και από τότε κάνει τα πάντα, όχι για να φύγει, αλλά για διακοπεί το πρωτάθλημα;

ΕΛΕΟΣ. Ολος ο κόσμος βλέπει, ότι με την τρομοκρατία προσπαθούν να κάνουν, ότι γουστάρουν. Αλλά έστω και με σκανδαλώδη καθυστέρηση η ΚΕΔ ξύπνησε και έβαλε στην κλήρωση τους Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου, που …τσαμπουκά είχε ζητήσει εδώ και τρεις μήνες να μην μπαίνουν στα παιχνίδια του ο Ολυμπιακός και η ΚΕΔ τους έκανε το χατήρι.

Δυστυχώς για τους Αγγελόπουλους και τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ έχει διοίκηση, που κάνει τα πάντα, για να προστατεύσει την ομάδα και να εφαρμοστούν οι νόμοι. Για αυτό και οι Αγγελόπουλοι δεν αντέχουν τον Γιαννακόπουλο. Διότι έχει γίνει ο εφιάλτης τους.

Και βέβαια να πούμε, ότι αυτό, που δεν κρύβεται με τίποτα είναι η χρεωκοπία, που είναι προ των πυλών στην ομάδα του Πειραιά. Οι ίδιοι οι παίκτες, ο Πρίντεζης αποκάλυψε, ότι είναι απλήρωτοι και δεν αντέχουν και μετά μάθαμε, ότι οι Ελληνες ήταν απλήρωτοι 10 μήνες . Ο Γουέμπερ δεν άντεξε και έφυγε πριν καλά-καλά έρθει. Προχθές μάθαμε, ότι δεν κατέθεσαν ποτέ την εγγυητική 250.000 ευρώ, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Και άλλα πολλά. Και επειδή πρέπει με κάποιο τρόπο να …κρύψουν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα κάνουν μετωπική επίθεση στον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ, αλλά σπάνε τα μούτρα τους.

Τώρα μαδάμε την μαργαρίτα, για να δούμε αν θα κατέβουν την Δευτέρα. Εγώ θέλω να κατέβουν να έρθουν να χάσουν και να φύγουν, όπως γίνεται συνήθως χρόνια τώρα . Αλλά αν αποφασίσουν να μην κατέβουν δικό τους θέμα. Μετά, όμως, αν δεν πέσουν στην Α2, όπως λέει ο κανονισμός(που αγνοούσαν στον Ολυμπιακό μέχρι πριν λίγες ημέρες, για τέτοια σοβαρότητα μιλάμε) θα πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.