ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει πιθανότατα ο Βέργος

Ο Νίκος Βέργος θα παραμείνει, κατά πάσα πιθανότητα, στον Παναθηναϊκό και θα το παλέψει για να φανεί καλύτερος απ' ότι τη χρονιά που πέρασε.

Συνεχίζει πιθανότατα ο Βέργος

Ο Νίκος Βέργος θα παραμείνει, κατά πάσα πιθανότητα, στον Παναθηναϊκό και θα το παλέψει για να φανεί καλύτερος απ’ ότι τη χρονιά που πέρασε.

Ο 23χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη φέτος, έχοντας λίγες εμφανίσεις και μόλις ένα γκολ στο Κύπελλο. Ολοι, επίσης, θυμόμαστε την κλασική του ευκαιρία στο παιχνίδι με τη Λαμία, όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση και δεν μπόρεσε να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Βέργος τα πήγε καλά στα φιλικά με Απόλλωνα και Πανιώνιο, σημειώνοντας, μάλιστα, δυο γκολ. Ο νεαρός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα γίνει από το κλαμπ συζήτηση μαζί του για το μέλλον του. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει και να δείξει καλύτερα πράγματα την επόμενη χρονιά.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.