ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία ΠΑΕ – ΚΑΕ και Ερασιτέχνη με φόντο τα διαρκείας

Ο Ερασιτέχνης ήρθε σε συμφωνία με ΠΑΕ και ΚΑΕ με στόχο την ενίσχυση μέσω εισιτηρίων διαρκείας.

Συμφωνία ΠΑΕ - ΚΑΕ και Ερασιτέχνη με φόντο τα διαρκείας

Οι υπογραφές απομένουν ώστε να επισφραγιστεί η συνεργασία ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη με στόχο την ενίσχυση του Α.Ο, μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Σύμφωνα με τη LiveSport, το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα ήρθαν σε συμφωνία, ώστε τα νέα εισιτήρια διαρκείας να περιλαμβάνουν υποχρεωτική συνδρομή 50 ευρώ στη “μάνα του λόχου” μέσω της κάρτας μέλους του Α.Ο.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας, επιβεβαίωσε την είδηση, αναφέροντας τα εξής στην εφημερίδα: “Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σε αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλους στον Ερασιτέχνη. Για τη μεμονωμένη αγορά εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μια ελάχιστη συνδρομή και θα το ανακοινώσουμε εντός Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουμε πέσει οι υπογραφές, αλλά έχουμε συμφωνήσει προφορικά με ΠΑΕ και ΚΑΕ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...