ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Έχουμε προετοιμαστεί για να παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό!

Παπαγιάννης: «Έχουμε προετοιμαστεί για να παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Έστω και με καθυστέρηση, η ώρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα κριθεί ο τίτλος, έφτασε. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της μεταξύ μας σειράς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός ότι έχουμε αρκετό καιρό να δώσουμε επίσημο ματς δεν είναι καλό, ωστόσο κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις, ενώ παίξαμε και ένα δυνατό φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ. Εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι να παίξουμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία αλλά και τη δυσκολία της σειράς με τον Ολυμπιακό. Δεδομένου πως κρίνεται στις δύο νίκες και όχι στις τρεις, όπως συμβαίνει στους τελικούς και στους ημιτελικούς, το πρώτο ματς είναι καθοριστικό.

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας να μπούμε δυνατά από την αρχή του αγώνα ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.