ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

“Πάνοπλος” και έτοιμος για παν ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αποψινό ορισθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και περιμένει να δει τις προθέσεις των "ερυθρολεύκων".

Ο Παναθηναϊκός ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων,, παρά τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς Γιώργου Αγγελόπουλου ενώπιον των οπαδών του Ολυμπιακού για αποχή από το αποψινό ορισθέν ντέρμπι (19:00) της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο προετοιμάστηκε σε έντονους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες στο ΟΑΚΑ και δηλώνει πανέτοιμη για το ντέρμπι, εάν τελικά ο Ολυμπιακός κατέβει να αγωνιστεί απόψε. Η “πράσινη” αποστολή θα κατέβει κανονικά στο γήπεδο και θα περιμένει να δει εάν ο αντίπαλός της θα εμφανιστεί στο παρκέ, κάτι που βάσει όσων ειπώθηκαν δεν θα συμβεί. Ωστόσο η ομάδα του Μπλατ προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες, ενώ δεν έχει υπάρξει και κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση των ερυθρολεύκων για το θέμα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι διαιτητές θα περιμένουν 20 λεπτά για να δουν εάν θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε το παιχνίδι θα καταλήξει στο τριφύλλι και οι Πειραιώτες θα υποβιβαστούν στην Α2. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Πιτίνο και οι παίκτες του, που είναι πανέτοιμοι για αγωνιστική δράση, θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη και το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών των πλέι οφ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.