ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαριέγκι: «Στα δύσκολα τριφυλλάρα»

Ο Γιοσού Σαριέγκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι στα δύσκολα είναι «τριφυλλάρα».

Σαριέγκι: «Στα δύσκολα τριφυλλάρα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοσού Σαριέγκι στη Nova:

«Μένω σε ένα μικρό χωριό 500 κατοίκων και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Μένω εδώ, αγαπώ τη χώρα μου, το χωριό μου, το πράσινο και την κουλτούρα μου. Αν δεν είχα τους φίλους μου και την οικογένειά μου δεν θα ήμουν χαρούμενος».

Ήταν έκπληξη το ότι τελείωσες την καριέρα σου τόσο νωρίς;

«Ο καθένας πρέπει να ξέρει πότε είναι η ώρα να σταματήσει. Πολλοί παίκτες συνεχίζουν μέχρι τ 40 γιατί αισθάνονται καλά. Εγώ ήμουν 33, ήρθα εδώ γιατί δεν ήθελα να μετακομίσω ξανά. Οι ευκαιρίες μου δεν ήταν πολλές και σταμάτησα».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.970 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λείπει ο Κριστιάνο από τη Λα Λίγκα;

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης και όπου και αν είναι, είναι ο καλύτερος. Δεν ξέρω, Μέσι ή Ρονάλντο, ίσως ο Μέσι είναι καλύτερος αλλά βλέπετε και τώρα στην Ιταλία».

Tι σου λείπει από τις ημέρες σου στην Ελλάδα;

«Μου λείπει η Αθήνα, είχα 5 υπέροχα χρόνια εκεί. Οι δύο μου κόρες γεννήθηκαν εκεί. Κατά τα άλλα δεν μου λείπει κάτι».

Το γκολ με την Ίντερ ήταν το highlight της καριέρας σου;

«Ναι, ξέρω τι σημαίνει το γκολ για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Την τελευταία φορά που πήγα στην Αθήνα ο κόσμος με θυμόταν και μου έλεγε ευχαριστώ για αυτό το γκολ. Κάναμε μία φανταστική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Κάτι ιδιαίτερο από τα χρόνια σου με τον Παναθηναϊκό;

«Το ότι παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και ότι ήμουν σε μια υπέροχη χώρα».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού;

«Τώρα ξέρω πως ο Παναθηναϊκός είναι σε μία δύσκολη περίοδο, είναι πραγματικά κρίμα. Ελπίζω όμως ο Παναθηναϊκός να ξαναφτάσει στην κορυφή. Η κρίση είναι για όλους, χτύπησε και το ποδόσφαιρο, αλλά με οπαδούς και με καρδιά τα πράγματα θα αλλάξουν. Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή και το πιστεύουμε αυτό εδώ στη χώρα των Βάσκων. Οι Ακαδημίες έχουν μεγάλη σημασία, χρειάζονται καλούς προπονητές, καλά γήπεδα. Όσο για τους φιλάθλους, οι καλύτεροι είναι αυτοί που στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα. Ξέρω πως πολλά πράγματα δεν τους αρέσουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό αλλά αυτή είναι η ώρα να στηρίξουν 200%. Είμαστε Παναθηναϊκός και στα δύσκολα Τριφυλλάρα».

Για το πρωτάθλημα Ισπανίας: «Ξέρω ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού στηρίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εγώ υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα. Γνωρίζω τον Βαλβέρδε και χάρηκα πολύ που κατέκτησε το πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...