Αναλυτικά η δήλωση του Ντόκεν:

«Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου και όλους τους γνήσιους Παναθηναϊκούς που με στήριξαν για την αντιμετώπιση του προβλήματος μου. Παρόλα τα προβλήματα μου παλεύω, δουλεύω τίμια καθημερινά με στοιχεία και ένσημα για να ζήσω την οικογένεια μου.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που τους λένε υπαλλήλους να μας πούνε τα ένσημα τους και τι δουλειά κάνουν.

Ο πρόεδρος μας κάνει το καλύτερο για τον Σύλλογο όπως έκαναν ο πατέρας του και οι θείοι του και πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι γιατί έχει κληρονομιά το όνομα και γιατί έχει και συνέχεια. Αν τον στηρίξουμε όλοι θα μας εκτοξεύσει παντού. Δεν γλύφω κανέναν δεν τα πήρα από κανέναν τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ

Για αυτό τον λόγο και με σέβονται όλοι οι Παναθηναϊκοί και οι αντίπαλοι για τα τόσα χρόνια που στηρίζω την ομάδα μου. Σε τέσσερις μήνες γίνομαι 50 ετών και θα είμαι στο κάγκελο για να στηρίξω τον καινούργιο οργανωτή μιας και πρέπει να αποσυρθώ και γιατί αγαπώ τον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13.

Ότι έκανα το έκανα γνήσια από την καρδιά μου για το πέταλο μας που αν δεν το ζεις δεν μπορείς να το φανταστείς.

Ακόμα και όσους δεν επικοινώνησαν μαζί μου από τους συνοπαδούς μου δεν τους κατηγορώ, τους αγαπώ γιατί είναι το αίμα τους πράσινο.

Ο πρόεδρος αγαπά το μπάσκετ και θέλει τον Ολυμπιακό στην Α1 αντίπαλο για να τον κερδίζει στο παρκέ .

Η ευθύνη των Αγγελόπουλων είναι μεγάλη και πιστεύω να κατέβουν σήμερα γιατί θα πέσουν κατηγορία και οι οπαδοί τους θα αντιληφθούν το κακό που κάνουν και ότι για για αυτά που παθαίνουν δεν τους φταίει ο Παναθηναϊκός.

Πρόεδρε μαζί σου θα σε στηρίζουμε γιατί αγαπάς και σέβεσαι τον Παναθηναϊκό μας».

Ντόκεν -13-»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS