ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μόνο περηφάνια για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα... παλαβά του Ολυμπιακού, τα οποία οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και για την περηφάνια που πρέπει να νιώθουν όλοι στον μπάσκετικό Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα… παλαβά του Ολυμπιακού, τα οποία οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και για την περηφάνια που πρέπει να νιώθουν όλοι στον μπάσκετικό Παναθηναϊκό.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μπάσκετ, που αν δεν γίνει κάποιο σκάνδαλο θα πρέπει να στείλουν τον Ολυμπιακό στην Α2 η ερώτηση στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού είναι μία. Αν είχαμε μία ανάλογη διοίκηση και στο ποδόσφαιρο πόσα πρωταθλήματα θα είχαμε πάρει  που μας τα έκλεψαν, πόσους παραπάνω τίτλους θα είχαμε, πόσο δεν θα αφήναμε τον Ολυμπιακό να οργιάζει και να κάνει εγκλήματα για μία 20ετία;

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρχικά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τώρα πρώτα από όλα προστατεύουν τον Παναθηναϊκό, δεν αφήνουν κανέναν να τον πειράξε, επενδύουν και παίρνουν τίτλους στο γήπεδο. Όχι όλους. Εχουν χάσει κιόλας. Όπως πρέπει να συμβαίνει στον αθλητισμό. Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ με την ίδια ΚΕΔ και την ίδια ΕΟΚ έχει πάρει πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα μία χρονιά με ένα καλάθι τους Σπανούλη, που είχε κάνει βήματα, που δεν δόθηκαν από τον διαιτητή Αναστόπουλο.

Ναι ντε, αυτό τον ανεπιθύμητο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία… ξέχασε να καταδικάσει την επίθεση στον σπίτι του διαιτητή, από δικούς του οπαδούς, όπως επισήμως έχει αναφέρει και η Αστυνομία.

Φέτος οι Αγγελόπουλοι έπεσαν έξω οικονομικά και αυτό φάνηκε στην διάρκεια της χρονιάς. Ο Πρίντεζης το ομολόγησε σε μία κρυφή συνομιλία, που έγινε φσνερή και μάθαμε, ότι οι Ελληνες παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να πληρωθούν εδώ και δέκα μήνες. Οι Αγγελόπουλοι το μετέθεσαν το πρόβλημα στην διαιτησία, ρίχνουν την ομάδα τους στην Α2 και άσχετα με το γίνεται τώρα σε λίγο καιρό αυτό, που κάνουν θα το βρουν μπροστά τους και οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα αντέξουν να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει στην Α2 . Αλλά πολλά είπα για τον Ολυμπιακό. Ας κάνουν, ότι θέλουν.

Αυτό που λέω, είναι ότι μία τέτοια διοίκηση χρειάζεται και το ποδόσφαιρο. Να μην αφήνει μύγα να ακουμπήσει τον Παναθηναϊκό και να διεκδικεί όλες τις νίκες στο γήπεδο. Να έχει το πάθος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την ομάδα. Και επειδή κάποιοι θα αρχίσετε να λέτε διαφορά φυσικά και έχει κάνει και λάθη ο Γιαννακόπουλος και λάθη συμπεριφοράς, για τα οποία τιμωρήθηκε και ζήτησε συγγνώμη.

Το ζητούμενο είναι, ότι ζει για να βλέπει τον Παναθηναϊκό να σηκώνει κούπες. Και για αυτό αυτή η ομάδα εδώ και δύο δεκαετίες παίρνει κάθε χρόνο μία τουλάχιστον κούπα στο μπάσκετ.

Πραγματικά. ευχή όλων των Παναθηναϊκών θα έπρεπε να είναι να βρεθεί ο τρόπος και να μπει ο Δημήτρης στο ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να ευχόμαστε. Ή αν δεν μπορεί να μπει ο Δημήτρης και να σηκώσει και το βάρος του ποδοσφαίρου μόνος του μαζί με το μπάσκετ και τον ερασιτέχνη να βρεθεί ένας άνθρωπος, που έχει πάθος με τον Παναθηναϊκό, διότι η απάθεια της νυν διοίκησης με τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας δεν αντέχεται. Όπως και η κατρακύλα της ποδοσφαιρικής ομάδας…

HIGHLIGHTS

READ MORE

close