ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Η ποιότητα του Μπουζούκη και η ψυχή του Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να βρει ποδοσφαιριστές που θα του κάνουν τη διαφορά και ποιοτικά και σε θέμα… τσαμπουκά. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Η ποιότητα του Μπουζούκη και η ψυχή του Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να βρει ποδοσφαιριστές που θα του κάνουν τη διαφορά και ποιοτικά και σε θέμα… τσαμπουκά. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Θα είναι δύσκολη και αυτή η μεταγραφική περίοδος για τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός πως πήρε άδεια και δεν έχει τους περσινούς περιορισμούς, δε σημαίνει ότι όλα θα είναι πιο εύκολα. Ευκολότερα σε σχέση με πέρσι ναι. Εύκολα σε καμία περίπτωση. Ο σημαντικότερος λόγος είναι φυσικά τα οικονομικά.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ περιορισμένο μπάτζετ, μικρότερο ίσως απ’ αυτό που αρχικά υπολόγιζαν οι Δώνης και Νταμπίζας. Θα πρέπει να κινηθεί και να αναζητήσει παίκτες με… ταβάνι στα συμβόλαια που δε θα ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ. Δεν είναι εύκολο. Αναγκαστικά θα ψάξει τις λύσεις των δανεικών, που μπορεί να πάρει κάποιον ποδοσφαιριστή για τον οποίο δε θα κληθεί να πληρώνει ολόκληρο το συμβόλαιό του.

Όπως έκανε με τον Κάτσε ή παλαιότερα με τον Αμπέντ. Οι πράσινοι δεν έχουν πολλά, αλλά θέλουν πολλά. Κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο τους. Θέλουν παίκτες σε όλες τις γραμμές, πιθανότατα ακόμα και σε αυτή του τερματοφύλακα, ίσως χρειαστούν παίκτες αν προκύψει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή, κάτι που θα ανεβάσει τον αριθμό και φυσικά θέλουν παίκτες που θα τους ανεβάσουν επίπεδο ποιοτικά.

Είναι από τις περιπτώσεις που σημασία έχει και το πόσοι θα έρθουν και το ποιοι θα έρθουν. Διότι δεν αρκεί μονάχα να γεμίσει το ρόστερ του, αλλά να το κάνει με τέτοιο τρόπο που θα του επιτρέψει να γίνει πιο ανταγωνιστικός και όσον αφορά την ποιότητά του, αλλά και τη δυναμική του εντός γηπέδου.

Τον «τσαμπουκά» κατά το κοινώς λεγόμενο. Με λίγα λόγια, οι «πράσινοι» θέλουν παίκτες με τα στοιχεία των δύο κορυφαίων τους την προηγούμενη σεζόν. Με την ποιότητα του Μπουζούκη και με την ψυχή και τον δυναμισμό του Ινσούα. Ένα… μείγμα που θα τον ανεβάσει επίπεδο σε όλους τους τομείς και θα του χαρίσει και διάρκεια, κάτι που του έλειψε την περασμένη σεζόν.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.