ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι ισχύει για Σέρινταν και Ουάρντα

Δημοσιεύματα θέλουν τον Σέρινταν και τον Ουάρντα στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Τι ισχύει για Σέρινταν και Ουάρντα

Ως μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Κίλιαν Σέρινταν και ο Αμρ Ουάρντα. Ο Ιρλανός σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από την Ουέλινγκτον Φίνιξ και έχει αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια.

Ο Γιώργος Δώνης, φυσικά, γνωρίζει τον 30χρονο επιθετικό από την Κύπρο, όμως δεν είναι μία περίπτωση που απασχολεί το «τριφύλλι», σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.823 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκοπεύει να πουλήσει τον διεθνή άσο και είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...