ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Α2 και επίσημα ο Ολυμπιακός με απόφαση του αθλητικού δικαστή

Οριστικά στην Α2 υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός, μετά την απόφασή του να μην κατέβει στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην Α2 και επίσημα ο Ολυμπιακός με απόφαση του αθλητικού δικαστή

Οριστικά στην Α2 υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός, μετά την απόφασή του να μην κατέβει στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

α) για μη διεξαγωγή προγραμματισμένου αγώνα από υπαιτιότητά της μηδενισμό της ομάδας της καθώς και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ, ενώ ο αγώνας κατακυρώνεται 20 – 0 υπέρ της αντιπάλου της και

β) για μη συμμετοχή της ομάδας της σε αγώνα Πρωταθλήματος κατά τη φάση των play-offs συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας την ποινή του αποκλεισμού της από τους υπόλοιπους αγώνες της φάσης των play – offs και της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών από την βαθμολογία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ, ενώ ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε κατά την οικεία αγωνιστική περίοδο, δεν αντικαθίσταται και το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις υπόλοιπες ομάδες και αυτή κατατάσσεται τελευταία στον πίνακα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του οικείου Πρωταθλήματος μετά από τις ομάδες που καταλαμβάνουν αγωνιστικά τις τελευταίες θέσεις και κατά συνέπεια υποβιβάζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία αγωνιστικά, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ της 20-05-2019.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...