ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΚΕΑ Μαΐου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων

Τα ποσά για το ΚΕΑ Μαΐου αναμένεται να πιστωθούν την Παρασκευή, 24 Μαΐου, στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Δείτε τη λίστα με όλες τις πληρωμές που θα γίνουν αύριο.

ΚΕΑ Μαΐου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων

«Βροχή» πληρωμών θα γίνει την Παρασκευή 24 Μαΐου καθώς θα καταβληθούν χρήματα για το ΚΕΑ Μαΐου, ενώ πρόκειται να πιστωθούν χρήματα στους δικαιούχους για το επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, προνοιακά του ΟΠΕΚΑ και οι πρώτες πληρωμές για τις συντάξεις Ιουνίου 2019. ΚΕΑ Μαΐου: Το ποσό θα καταβληθεί σε 255.603 δικαιούχους

Την Παρασκευή (24/5), θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΑ και η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019. Το ποσό θα καταβληθεί από τον ΟΠΕΚΑ σε 255.603 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 475.000 άτομα.

Οι ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες πληρωμές ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού (Α21): Η Β διμηνιαία δόση του 2019 αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο και θα καταβληθεί την Παρασκευή 24 Μαίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21. Υπενθυμίζεται πως η αίτηση Α21 υποβάλλεται άπαξ ετησίως, οπότε όσοι έχουν ήδη ολοκληρώσει την αίτησή τους δεν χρειάζεται να επανέλθουν.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε επίσης: Συντάξεις Ιουνίου 2019: Νωρίτερα η καταβολή τους στους συνταξιούχους

Επίδομα ενοικίου 2019

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του επιδόματος στέγασης (ενοίκιο), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019. Το ποσό των 49.574.247,39 ευρώ θα καταβληθεί σε 230.001 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 609.000 άτομα. Το επίδομα θα δοθεί αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2019 σε όλους όσοι έχουν στο όνομά τους ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από την ημερομηνία αυτή και υπέβαλαν αίτηση τον Απρίλιο.

Κατά την πρώτη εφαρμογή του προγράμματος και για τις αιτήσεις για το επίδομα ενοικίου που θα υποβληθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, το δικαίωμα στην καταβολή του επιδόματος ισχύει από 01/01/2019 και καταβάλλεται στο σύνολό του ως πρώτη δόση, για τους δικαιούχους που πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος και στων οποίων το όνομα υπάρχει ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από την ημερομηνία αυτή. Οι δικαιούχοι που υπέβαλλαν αίτηση μέχρι και 30 Απριλίου 2019, με την πληρωμή του Μαΐου 2019 θα λάβουν αναδρομικά 4 μηνών.

Συντάξεις Ιουνίου 2019

Από αύριο Παρασκευή (24/5) αρχίζει η καταβολή των συντάξεων.

Συγκεκριμένα:

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 24 Μαίου Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 24 Μαίου O OAEE θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαίου Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαίου ΝΑΤ, ΚΕΑΝ θα πληρώσουν τις συντάξεις στις 30 Μαίου Το ΕΤΕΑΕΠ πληρώνει τις επικουυρικές στις 4 Ιουνίου Τα λοιπά ταμεία του υπ. Εργασίας θα πληρώσουν τις συντάξεις τους στις 24 Μαίου Οι προσωρινές των Ε.Δ, Σωμάτων Ασφαλείας και Π.Σ. θα καταβληθούν στις 24 Μαίου Προνοιακά επιδόματα (ΟΠΕΚΑ) Το επίδομα στεγαστικής συνδρομής και το επίδομα ομογενών – προνοιακά επιδόματα που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 – θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Πηγή: Pagenews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...