ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Βρείτε ομάδα”

Ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με την πλευρά των Μουνιέ, Οικονόμου και Άλτμαν και τους ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζονται εν όψει της επόμενης σεζόν.

Η προσπάθεια εκκαθαρίσεων στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, προκειμένου να απαλλαγεί η ομάδα από παίκτες που δεν υπολογίζονται ή/και έχουν βαριά συμβόλαια.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε χθες τους Αντονί Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου πως θα πρέπει να βρουν ομάδα. Το δύσκολο κομμάτι, βέβαια, είναι πως αμφότεροι έχουν αρκετά υψηλό συμβόλαιο, με τον μεν Γάλλο μεσοεπιθετικό να έχει λαμβάνειν 420.000 ευρώ για τη νέα σεζόν και τον Έλληνα αμυντικό 170.000 ευρώ. Σε ανάλογη κατάσταση είναι και ο Όμρι Άλτμαν, που έχει συμβόλαιο πάνω από 200.000 ευρώ.

Αν οι παίκτες αυτοί δεν βρουν προτάσεις που να καλύπτουν τις αποδοχές που είχαν στο «τριφύλλι», τότε αν θέλει η ΠΑΕ να φύγουν θα πρέπει να καλύψει ένα μέρος των συμβολαίων τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 40.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εμφανίζεται αυτή τη στιγμή στο θέμα του Μουνιέ. Ο Γάλλος δε δείχνει σύμφωνος σε συμβιβασμό, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να έχουν κολλήσει αυτή τη στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.