ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο γύρος του θριάμβου μέσα στο «Καραϊσκάκη» για το αήττητο πρωτάθλημα (vid)

Σαν σήμερα το 1964 ο Παναθηναϊκός επικρατούσε 1-0 του Ολυμπιακού και έκανε τον γύρο του θριάμβου μέσα στο Καραϊσκάκη, πανηγυρίζοντας το αήττητο πρωτάθλημα.

Ο γύρος του θριάμβου μέσα στο «Καραϊσκάκη» για το αήττητο πρωτάθλημα (vid)

Σαν σήμερα το 1964 ο Παναθηναϊκός επικρατούσε 1-0 του Ολυμπιακού και έκανε τον γύρο του θριάμβου μέσα στο Καραϊσκάκη, πανηγυρίζοντας το αήττητο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ παρέμενε μέχρι και σήμερα ακατάρριπτο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει κι αυτός στη λίστα με τα αήττητα πρωταθλήματα.

Η ομάδα του αείμνηστου Στέφαν Μπόμπεκ, μπροστά σε  περισσότερους από 11.000 φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη» επικράτησε στο ντέρμπι χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Πανάκη στο 54’.

Η ομάδα: Οικονομόπουλος, Βουτσαράς, Βόμβας, Καμάρας, Ανδρέου, Σ. Αγγελόπουλος, Τζουνάκος, Γιαννακόπουλος, Πιτυχούτης, Σούρπης, Λουκανίδης, Παπουλίδης, Παναγιωτίδης, Χολέβας, Δομάζος, Παπαεμμανουήλ. Θεοφάνης, Τουμπέλης, Μπενάρδος, Σπετσαρίας, Φυλακούρης, Παπουτσάκης, Καραγιάννης, Πανάκης, Κομιανίδης, Μακρής, Δρακότας, Βασιλάκης, Ρεμούνδος, Κοζαδινός. Λάρδας, Μουσούλης.

Η στιγμή που παραμένει αξέχαστη ήταν όταν ο αξεπέραστος Ζαχαρίας Πιτυχούτης έκανε τον γύρο του θριάμβου μέσα στο Καραϊσκάκη, έχοντας μαζί του μια μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ