ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο γύρος του θριάμβου μέσα στο «Καραϊσκάκη» για το αήττητο πρωτάθλημα (vid)

Σαν σήμερα το 1964 ο Παναθηναϊκός επικρατούσε 1-0 του Ολυμπιακού και έκανε τον γύρο του θριάμβου μέσα στο Καραϊσκάκη, πανηγυρίζοντας το αήττητο πρωτάθλημα.

Σαν σήμερα το 1964 ο Παναθηναϊκός επικρατούσε 1-0 του Ολυμπιακού και έκανε τον γύρο του θριάμβου μέσα στο Καραϊσκάκη, πανηγυρίζοντας το αήττητο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ παρέμενε μέχρι και σήμερα ακατάρριπτο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει κι αυτός στη λίστα με τα αήττητα πρωταθλήματα.

Η ομάδα του αείμνηστου Στέφαν Μπόμπεκ, μπροστά σε  περισσότερους από 11.000 φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη» επικράτησε στο ντέρμπι χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Πανάκη στο 54’.

Η ομάδα: Οικονομόπουλος, Βουτσαράς, Βόμβας, Καμάρας, Ανδρέου, Σ. Αγγελόπουλος, Τζουνάκος, Γιαννακόπουλος, Πιτυχούτης, Σούρπης, Λουκανίδης, Παπουλίδης, Παναγιωτίδης, Χολέβας, Δομάζος, Παπαεμμανουήλ. Θεοφάνης, Τουμπέλης, Μπενάρδος, Σπετσαρίας, Φυλακούρης, Παπουτσάκης, Καραγιάννης, Πανάκης, Κομιανίδης, Μακρής, Δρακότας, Βασιλάκης, Ρεμούνδος, Κοζαδινός. Λάρδας, Μουσούλης.

Η στιγμή που παραμένει αξέχαστη ήταν όταν ο αξεπέραστος Ζαχαρίας Πιτυχούτης έκανε τον γύρο του θριάμβου μέσα στο Καραϊσκάκη, έχοντας μαζί του μια μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version