ΜΠΑΣΚΕΤ

«Θα συζητήσουμε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη συνεδρίαση της Αδριατικής»

Ο γενικός διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, τόνισε πως οι συζητήσεις των ομάδων κατά τη συνεδρίαση θα περιλαμβάνουν τον Ολυμπιακό αλλά και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, άλλωστε, με επιστολή του είχε ζητήσει να... ακολουθήσει τους ερυθρόλευκους.

Ο γενικός διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, τόνισε πως οι συζητήσεις των ομάδων κατά τη συνεδρίαση θα περιλαμβάνουν τον Ολυμπιακό αλλά και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, άλλωστε, με επιστολή του είχε ζητήσει να… ακολουθήσει τους ερυθρόλευκους.

«Έχουμε λάβει αιτήσεις συμμετοχής από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, όπως και από τη Μπνέι Χερζλίγια από το Ισραήλ. Οι τρεις αυτές ομάδες θα συζητηθούν και θα δούμε τα δεδομένα για πιθανή συμμετοχή τους στην ABA Liga την επόμενη σεζόν. Η Πρίστινα δεν ζήτησε να λάβει μέρος, άρα δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε», ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της Αδριατικής.

Μένει να δούμε τα αποτελέσματα των συζητήσεων. Θυμίζουμε ότι η πράσινη ΚΑΕ είχε στείλει επιστολή στην Αδριατική, ζητώντας να εξεταστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του “τριφυλλιού”, το οποίο, όπως έλεγε η επιστολή, θέλει να βρίσκεται όπου πηγαίνει ο Ολυμπιακός!

Exit mobile version