Lifestyle

«Bloodmoon»: To prequel του «Game of Thrones» ξεκίνησε γυρίσματα κι ήδη ανυπομονούμε

Έρχεται η νέα σου αγαπημένη σειρά - To prequel του «Game of Thrones» ξεκίνησε γυρίσματα κι ήδη ανυπομονούμε.

Έρχεται η νέα σου αγαπημένη σειρά – To prequel του «Game of Thrones» ξεκίνησε γυρίσματα κι ήδη ανυπομονούμε.

Το «Game of Thrones» τελείωσε κι επίσημα την περασμένη Κυριακή κι άφησε την πλειοψηφία του κόσμου απογοητευμένη, έως και εκνευρισμένη, που μετά από 8 σεζόν οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να κλείσουν την ιστορία με τέτοιον τρόπο.

O Casey Bloys, programming president του ΗΒΟ, μας λέει πως κάτι τέτοιο δεν είναι στο πρόγραμμα του καναλιού.«Όχι, όχι, όχι. Όχι. Θέλω αυτή η σειρά — το Game of Thrones, η σειρά των Dan και David — να είναι κάτι από μόνο του. Δεν θέλω να πάρω χαρακτήρες από αυτό τον κόσμο τους οποίους έφτιαξαν όμορφα και να τους βάλω σε έναν άλλο κόσμο με κάποιον άλλο δημιουργό».

Αυτή τη στιγμή, όπως είπε και ο Μάρτιν, υπάρχει ένα σενάριο σε κατάσταση γυρισμάτων (Ιούνιο) κι άλλα δύο στα σκαριά. Το “Bloodmoon” θα μας ταξιδέψει χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς. «Υπάρχουν δύο ακόμα σε εξέλιξη και πέρα από αυτό δεν υπάρχει τίποτα άλλο να αναφέρουμε. Δεν υπάρχουν σχέδια προς το παρόν για να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο. Δεν αναζητούμε ενεργά ή πέραν αυτού που έχουμε στο παρόν πιλοτικό πρόγραμμα». 

Σε ερωτήσεις για την κριτική που έλαβε φέτος η σειρά ο Bloys είπε ότι για μια τόσο μεγάλη και επική σειρά οι παραγωγοί έπρεπε να κάνουν μερικές επιλογές. «Το σπουδαίο για τη σειρά είναι ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πολλά πράγματα – θετικά και αρνητικά. Πολλοί άνθρωποι είχαν επενδύσει σε χαρακτήρες και ήλπιζαν για ορισμένα πράγματα και ήθελαν να δουν ορισμένες ανατροπές». Για την ταχύτητα της σεζόν είπε ότι οι παραγωγοί είχαν αυτό το χρονικό πλάνο στο μυαλό τους εδώ και πολύ καιρό. Το κανάλι δεν είχε πρόβλημα να το τραβήξει για περισσότερες σεζόν αλλά οι ίδιοι είχαν συγκεκριμένο πλάνο που γι’ αυτούς έβγαζε νόημα. Οι Benioff και Weiss έχουν διάφορες προσφορές και σκέφτονται τις επιλογές του αλλά ο Bloys έχει ελπίδα πως θα γυρίσουν στο HBO.«Προφανώς έχουμε μια δυνατή σχέση μαζί τους, η Warner Bros. έχει δουλέψει μαζί τους στο παρελθόν. Θα δούμε που θα καταλήξουν. Προφανώς πιστεύουμε ότι είναι υπέροχοι». 

Exit mobile version