Επικαιρότητα

Ο Γιούρκας και θέλει και μπορεί

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ένα παιδί του Παναθηναϊκού, είναι ένα πρόσωπο άφθαρτο που μπορεί να βοηθήσει τον Δήμο Αθήνας σε θέματα αθλητισμού.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ένα παιδί του Παναθηναϊκού, είναι ένα πρόσωπο άφθαρτο που μπορεί να βοηθήσει τον Δήμο Αθήνας σε θέματα αθλητισμού.

Το παρακάτω κείμενο δεν έχει σκοπό να περάσει κάποια πολιτική γραμμή. Δεν το κάναμε ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνουμε τώρα. Η υποψηφιότητα του Γιούρκα Σεϊταρίδη, όμως, και τα όσα είπε πρόσφατα ο ίδιος σε συνέντευξή του στο sdna.gr, είναι κάτι το ξεχωριστό.

Ο Γιούρκας είναι ένας νέος άνθρωπος, άφθαρτος, δίχως πολιτικές σκοπιμότητες και κομματικά παιχνίδια. Κατεβαίνει στον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Κώστα Μπακογιάννη. Με όποια παράταξη και αν κατέβαινε, το ίδιο θα λέγαμε. Ο Σεϊταρίδης έχει απήχηση στον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο.

Διότι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, ένας άνθρωπος που ζει στο κέντρο της Αθήνας και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της πόλης και που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά στον τομέα του. Αυτόν του αθλητισμού.

Στη συνέντευξη που έδωσε, μεταξύ άλλων μίλησε και για το θέμα του Βοτανικού. Τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φτιάξει γήπεδο, επιτέλους, και πρόσθεσε ότι θα ήταν τιμή του να συμβεί κάτι τέτοιο, βάζοντας κι αυτός ένα μικρό λιθαράκι. Εμείς λέμε ότι ο Γιούρκας και θέλει και μπορεί. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να συνεχίσει να είναι ο ίδιος Γιούρκας που γνωρίσαμε όλοι…

Exit mobile version