ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν θέλει να αποχωρήσει ο Μουνιέ

Θέμα προέκυψε στις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Άντονι Μουνιέ για τη λύση της συνεργασίας του.

Δεν θέλει να αποχωρήσει ο Μουνιέ

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να πορευτούν χωρίς τον Άντονι Μουνιέ από την επόμενη σεζόν. Ο Γάλλος εξτρέμ είναι μια από τις ποιοτικότερες λύσεις του πράσινου ρόστερ, ωστόσο τα συνεχή προβλήματα που έβγαλε, ιδίως τη σεζόν που πέρασε, με τραυματισμούς, δεν τον άφησαν να βοηθήσει την ομάδα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε μάλιστα από τους “πράσινους”, οι οποίοι του ζήτησαν να ψάξει για νέο σύλλογο, ωστόσο το θέμα μόνο εύκολο δεν είναι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η “Sportday”, ο Άντονι Μουνιέ δεν θέλει να αφήσει το συμβόλαιό του. Αφενός, ο Μουνιέ λαμβάνει από τα υψηλότερα συμβόλαια στο υπάρχον ρόστερ και δύσκολα θα το αφήσει, ενώ παράλληλα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που, παρά τις ειδοποιήσεις για αποχώρηση, δεν θέλει να φύγει ως αποτυχημένος από την ομάδα.

Παναθηναϊκός και Μουνιέ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, ωστόσο το θέμα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η εξέλιξή του θα φανεί στο άμεσο μέλλον…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.