ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Παράξενη η μη ανανέωση του Ιτούδη”

Την άποψή του για την επόμενη ημέρα της ΤΣΣΚΑ εξέφρασε ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι.

Την άποψή του για τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στην κατάκτηση της φετινής Euroleague, εξέφρασε ο τηλεσχολιαστής, Βλάντιμιρ Γκομέλσκι. Μάλιστα, ο γιος του μυθικού Αλεξάντερ Γκομέλσκι, τόνισε ότι θα είναι παράξενο αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Έλληνα κόουτς με την ομάδα.

«Είναι ένας πολύ καλά προπονημένος, μεθοδικός και τακτικός προπονητής. Το μόνο που του έλειπε ήταν η εμπειρία συνεργασίας με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Σε αυτά τα πέντε χρόνια που πέρασε στην ΤΣΣΚΑ το απέκτησε και αυτό και πλέον ανήκει στην ελίτ των Ευρωπαίων προπονητών. Νομίζω ότι η μη ανανέωση του συμβολαίου ενός προπονητή, ο οποίος κέρδισε την Ευρωλίγκα και είναι μέσα στους τρεις υποψηφίους για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς, θα φανεί κάπως παράξενη…», ανέφερε ο Γκομέλσκι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.