ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωση για τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην Κύπρο!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έλαβε αποθεωτική υποδοχή στο κλειστό του Στροβόλου στην Κύπρο από φίλους του Παναθηναϊκού και όχι μόνο!

Αποθέωση για τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην Κύπρο!

Στιγμές λατρείας εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Κύπρο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη! Ο “3D” βρίσκεται στο νησί για το τουρνουά 2 on 2 και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από 100 και πλέον φίλους του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Στροβόλου. Μάλιστα, ο Διαμαντίδης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ αύριο, Κυριακή, θα λάβει μέρος στο τουρνουά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...