ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κανονικά στην προπόνηση ο Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ξεπέρασε το πρόβλημά του και έβγαλε όλο το αποψινό πρόγραμμα προπόνησης.

Κανονικά στην προπόνηση ο Λάνγκφορντ

Ξανά στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο τέθηκε ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε (ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο) και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Έτσι, θέτει εαυτόν διαθέσιμο για τον επόμενο γύρο των πλέι οφ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Νίκου Παππά, ο οποίος ως γνωστός έχει τεθεί νοκ άουτ για όλη την τρέχουσα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.