ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Το Περιστέρι του Αργύρη Πεδουλάκη θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Με το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

To Περιστέρι επιβλήθηκε στην έδρα του με 74-64 επί του Ηφαίστου Λήμνου, παίρνοντας την πρόκριση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε την πρόκριση δίχως να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν να μην κατέβουν στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Πεδουλάκη είχε σε πολύ καλή ημέρα τους Μπεν Μπέντιλ (16π) και Ζώη Καράμπελα (11π), δύο παίκτες που βοήθησαν στο να καταβληθεί η αντίσταση του μαχητικού Ηφαίστου και του “μπροστάρη” του, Τζέρι Σμιθ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 πόντους.

Το πρώτο ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Περιστερίου θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη, στις 29 Μαΐου.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 52.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.