ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βήματα προς ένα… καταπράσινο μέλλον!

Οι πράσινες Ακαδημίες ολοκληρώνουν μια σεζόν με ολοφάνερα βήματα προόδου, ρίχνοντας ματιές προς το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Βήματα προς ένα... καταπράσινο μέλλον!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη και την πρόοδο των Ακαδημιών. Η νέα διοίκηση προσέχει ιδιαίτερα τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια, κάτι που φάνηκε από την πρώτη σεζόν υπό τη “σκέπη” της νέας διοίκησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Πέρα από τους στόχους που τέθηκαν για τα τμήματα των “μεγάλων”, δόθηκε ιδιαίτερη μέριμνα και στην πλευρά των Ακαδημιών, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ως προσανατολισμό το να προετοιμάσει τους αθλητές του αύριο, προσφέροντάς τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Τα βήματα που μετρήθηκαν στις Ακαδημίες κατά την πρώτη σεζόν της νέας διοίκησης των Α.Ο είναι πολλά και εξόχως σημαντικά, τόσο από πλευράς στελέχωσης, όσο και από πλευράς συγκομιδής. Παρατηρήθηκε αύξηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών σε όλα τα αγωνίσματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε σχεδόν σε όλα τα σχολικά πρωταθλήματα, με αρκετούς αθλητές να επιστρέφουν στις διεθνείς υποχρεώσεις, αγωνιζόμενοι με το εθνόσημο.

Τα πρώτα δείγματα γραφής από τη νέα εποχή στις Ακαδημίες, ήταν άκρως ικανοποιητικά. Η ομάδα βόλεϊ Εφήβων πανηγύρισε το πρωτάθλημα μετά το 1982, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ. Στο ίδιο άθλημα, οι Νεάνιδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ, ενώ στο μπάσκετ, οι Κορασίδες έφτασαν στην κορυφή. Ίδια ήταν η εικόνα και στα ατομικά αθλήματα, με το τριφύλλι να επιστρέφει στην κορυφή του πρωταθλήματος άρσης βαρών σε επίπεδο εφήβων, έπειτα από το 1968, με την Άννα Σαλπιγγίδου να γράφει επίσης ιστορία κατακτώντας δύο ασημένια μετάλλια και ένα χάλκινο στην Πρίστινα στο Πανευρωπαϊκό Κορασίδων. Στις καταδύσεις, ο Νίκος Μόλβαλης κράτησε τη σημαία ψηλά, βγαίνοντας τέταρτος στο μεικτό ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, ενώ στη σκοποβολή, το πράσινο τμήμα “σάρωσε” στις κατηγορίες “πιστόλι στάνταρντ, ελεύθερο πιστόλι, πιστόλι σπορ” σε επίπεδο εφήβων.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να επιτευχθούν οι παραπάνω ομαδικές και ατομικές επιτυχίες, υπήρξε άρτιος συντονισμός και οργάνωση, μέσω οργανογράμματος σχεδιασμένου για όλες τις ηλικίες. Παράλληλα, στο πλευρό των νεαρών αθλητών, βρέθηκαν άνθρωποι οι οποίοι έχουν εξειδίκευση στους χώρους τους, όπως η Σοφία Αγγελάκη στο βόλεϊ.

Όπως γίνεται κατανοητό, η αλλαγή σελίδας που επιχειρείται και το πρότζεκτ για έναν ισχυρό και πρωταθλητή σ’ όλα τα σπορ Παναθηναϊκό, άγγιξε και τις Ακαδημίες. Κρίνοντας από τα όσα είδαμε τη φετινή σεζόν, δεν μπορούμε παρά να αισιοδοξούμε για ακόμη καλύτερα πράγματα στο εγγύς μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...