ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούνιτς και Καμαβουάκα στα “ραντάρ” του Παναθηναϊκού

Ο Τόνι Σούνιτς και ο Ουίλσον Καμαβουάκα εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σούνιτς και Καμαβουάκα στα

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει ήδη ξεχωρίσει ορισμένους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση στο άμεσο μέλλον. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της LiveSport, ο πρώτος είναι ο Τόνι Σούνιτς. Ο 31χρονος Βόσνιος ποδοσφαιριστής έχει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε ο Δώνης για παίκτη στο κέντρο της άμυνας. Έχει παραστάσεις από διεθνές επίπεδο ενώ ο δυναμισμός του τον κάνει να ξεχωρίζει στη λίστα του Έλληνα κόουτς. Ο Σούνιτς έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο με τη Ντιναμό Μόσχας, στην οποία αγωνιζόταν τις τελευταίες δύο σεζόν και φαίνεται πως δεν θα ανανενώσει.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει και την περίπτωση του Ουίλσον Καμαβουάκα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών, κατάγεται από το Κονγκό και καλύπτει τη θέση του αμυντικού μέσου. Φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντάρμσταντ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο έως το 2020, υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι που έρχεται. Οι “πράσινοι” φέρεται να παρακολουθούν την περίπτωσή του, σύμφωνα με τη LiveSport, καθώς τα αγωνιστικά στοιχεία του αρέσουν στον Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.