ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στόχος η εξοικονόμηση 2 εκατομμυρίων ευρώ για τις μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει πρώτα να εξοικονομήσει χρήματα από τις αποχωρήσεις πέντε παικτών, ώστε να βγει στη μεταγραφική αγορά.

Παναθηναϊκός: Στόχος η εξοικονόμηση 2 εκατομμυρίων ευρώ για τις μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει και φέτος το πλάνο σφιχτής οικονομικής διαχείρισης, κάτι που σημαίνει πως είναι δύσκολο, έως ακατόρθωτο να υπάρξει κάποια υπέρβαση, όσον αφορά το διαθέσιμο μπάτζετ για τις μεταγραφές. Ουσιαστικά, πόροι για τις επικείμενες κινήσεις των “πρασίνων”, αναμένεται να εξοικονομηθούν από τους παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται και ο σύλλογος θα κάνει προσπάθεια για να αποδεσμεύσει.

Όπως αναφέρει η Sportday, στον Παναθηναϊκό έχουν ως στόχο να εξοικονομήσουν ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα από την αποχώρηση πέντε παικτών με αξιοσημείωτα συμβόλαια, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Δώνη.

Πρόκειται για περιπτώσεις όπως του Ουσμάν Κουλιμπαλί και του Εργκούς Κάτσε, με τον πρώτο να ψάχνει πλέον ομάδα ως ελεύθερος και τον δεύτερο να έχει αποχωρήσει, καθώς ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, δίχως διάθεση ανανέωσης. Οι δύο αυτές περιπτώσεις άνοιξαν κάποιον χώρο στο πράσινο μπάτζετ, ωστόσο τα περισσότερα χρήματα θα εξοικονομηθούν από την τριάδα των Μουνιέ, Άλτμαν και Οικονόμου, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται, ενώ η υπόθεση της αποδέσμευσής τους μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ωστόσο, εάν συμβεί αυτό που προσδοκούν στον Παναθηναϊκό, τότε οι Δώνης και Νταμπίζας θα μπορούν να κινηθούν πιο εύκολα στη μεταγραφική αγορά. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν και παίκτες όπως οι Τζανδάρης και Βέργος που αν δεν συνεχίσουν στο τριφύλλι, μπορεί να αδειάσουν κι άλλο χώρο στο μπάτζετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.