ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσεκάρει και Νασιμέντο ο Παναθηναϊκός

Πλην του Τόνι Σούνιτς, υπάρχει και η περίπτωση του Μπρούνο Νασιμέντο για το κέντρο της άμυνας, με τους "πράσινους" να εξετάζουν τον 27χρονο Βραζιλιάνο.

Τσεκάρει και Νασιμέντο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ενίσχυση για το κέντρο της άμυνας, με τον Μπρούνο Νασιμέντο να αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του Νταμπίζα, σύμφωνα με το “Εθνοσπόρ”. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νταμπίζα, όντας μέλος της Ομόνοιας, όπου είχε καταλήξει ως δανεικός από την Κολωνία.

Ο Νασιμέντο βρίσκεται στην Πορτογαλία την τελευταία διετία, για λογαριασμό της Φειρένσε και πλέον έχει μπει με τη σειρά του στα “ραντάρ” των “πρασίνων” για το κέντρο της άμυνας. Πέραν του Νασιμέντο, ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του και τον 31χρονο Βόσνιο διεθνή κεντρικό αμυντικό, Τόνι Σούνιτς. Ο Σούνιτς αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που έχουν περίοπτη θέση στη λίστα του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...