ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Επιστρέφουν τα πλέι οφ – Μέσα και η πρώτη ομάδα

Τα πλέι οφ επιστρέφουν στη Super League και θα αναδεικνύουν πρωταθλητή.

Οριστικό: Επιστρέφουν τα πλέι οφ - Μέσα και η πρώτη ομάδα

Το Δ.Σ της Super League αποφάσισε την επιστροφή των πλέι οφ. Η διαφορά τους σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή τους, είναι πως θα αναδεικνύεται και ο πρωταθλητής. Συγκεκριμένα, οι ομάδες που θα τερματίσουν από την πρώτη έως την έκτη θέση της κανονικής διάρκειας, θα συμμετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20.

Η εν λόγω διαδικασία θα αναδεικνύει τον πρωταθλητή αλλά και τις ομάδες που θα λαμβάνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αντίθετα, οι σύλλογοι που θα τερματίζουν από την έβδομη έως τη 14η θέση θα έχουν το δικό τους μίνι πρωτάθλημα, τα playouts, όπου θα αγωνίζονται για την αποφυγή του υποβιβιασμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.