ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: “Επιτέλους, έφτασε η ώρα να παίξουμε μπάσκετ”

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στα παρκέ,

Παπαγιάννης:

«Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μας, που ήταν με τον Χολαργό στις 4 Μάϊου. Για όλους εμάς, τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι ένα πολύ μεγάλο διάστημα.

Η αλήθεια είναι πως προετοιμαστήκαμε καλά όλο αυτό το διάστημα κάνοντας μεγάλη προσπάθεια να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στα πλέι οφ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν επηρεάστηκε από τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του μπάσκετ και συνέχισε τη σκληρή δουλειά.

Επιτέλους, έφτασε η ώρα να παίξουμε μπάσκετ! Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το Περιστέρι στην ημιτελική φάση των πλέι οφ. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που αγωνίζεται βάσει πλάνου και έχει στόχευση στο παιχνίδι της. Δεν είναι τυχαίο πως από το Περιστέρι έχουμε γνωρίσει την μοναδική μας ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιβάλλεται να επιδείξουμε την δέουσα σοβαρότητα και να αγωνιστούμε βάσει του πλάνου μας από την αρχή μέχρι το τέλος προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ματς της σειράς και να «σπάσουμε» την έδρα τους, κάνοντας το αρχικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.