«Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μας, που ήταν με τον Χολαργό στις 4 Μάϊου. Για όλους εμάς, τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι ένα πολύ μεγάλο διάστημα.

Η αλήθεια είναι πως προετοιμαστήκαμε καλά όλο αυτό το διάστημα κάνοντας μεγάλη προσπάθεια να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στα πλέι οφ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν επηρεάστηκε από τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του μπάσκετ και συνέχισε τη σκληρή δουλειά.

Επιτέλους, έφτασε η ώρα να παίξουμε μπάσκετ! Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το Περιστέρι στην ημιτελική φάση των πλέι οφ. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που αγωνίζεται βάσει πλάνου και έχει στόχευση στο παιχνίδι της. Δεν είναι τυχαίο πως από το Περιστέρι έχουμε γνωρίσει την μοναδική μας ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Επιβάλλεται να επιδείξουμε την δέουσα σοβαρότητα και να αγωνιστούμε βάσει του πλάνου μας από την αρχή μέχρι το τέλος προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ματς της σειράς και να «σπάσουμε» την έδρα τους, κάνοντας το αρχικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου