ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της (όποιας) κυβέρνησης ο Βοτανικός!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τρέχει το θέμα Βοτανικού και η (όποια) αυριανή κυβέρνηση έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μη μείνει στα λόγια, αλλά να «βοηθήσει», ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τον Παναθηναϊκό.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της (όποιας) κυβέρνησης ο Βοτανικός!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τρέχει το θέμα Βοτανικού και η (όποια) αυριανή κυβέρνηση έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μη μείνει στα λόγια, αλλά να «βοηθήσει», ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τον Παναθηναϊκό.

Η ιστορία είναι γνωστή. Το γηπεδικό έχει ταλαιπωρήσει για πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού είδε ότι το Athens Alive δεν προχωράει, αποφάσισε να τρέξει τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση, με σκοπό, επιτέλους, να βρεθεί λύση και ο Σύλλογος Μεγάλος να φτιάξει το δικό του υπερσύγχρονο σπίτι.

Σύμφωνα με σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας SDNA, ο Γιαννακόπουλος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Βοτανικό! Για γήπεδο ποδοσφαίρου, Ερασιτέχνη, αλλά και κλειστό 15.000 θέσεων για το μπάσκετ. Κάτι που για να συμβεί χρειάζεται μια νέα τροπολογία από την κυβέρνηση, ώστε το πράγμα να τρέξει και στη συνέχεια να αναλάβει δράση ο Γιαννακόπουλος. Εδώ δε μιλάμε για θεωρίες, αλλά για πραγματική βούληση και για ουσιαστικές επαφές Γιαννακόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πρόωρες εκλογές καθυστερούν κάπως το θέμα, όπως και την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του DPG για τον Βοτανικό και την ΠΑΕ. Εμείς από την πλευρά μας θα πούμε ότι τώρα είναι η ώρα να σταματήσουν τα… παχιά λόγια από τους πολιτικούς και τις προεκλογικές δεσμεύσεις και να γίνουν έργα.

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση αλλάζει. Αν συμβεί αυτό, θα πρέπει η ΝΔ να δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει τη συμφωνία. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Και για να είμαστε απολύτως σωστοί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος βγαίνει ο νέος δήμαρχος (έχει, μάλιστα, δίπλα του τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με το ζήτημα και το έχει δηλώσει), θα πρέπει ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ να τοποθετηθούν επί του θέματος. Να βγουν ανοικτά και να μιλήσουν. Τώρα είναι η ώρα. Εφτασε η στιγμή που ο Παναθηναϊκός απαιτεί ουσιαστική βοήθεια (ούτε χάρισμα ζητάει, ούτε σκανδαλώδεις αποφάσεις) και υπογραφές, προκειμένου ο Βοτανικός να αρχίσει, επιτέλους, να παίρνει έπειτα από χρόνια μπρος, με την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του. Κύριοι πολιτικοί, βγείτε, μιλήστε, τοποθετηθείτε δημοσίως και κάντε το αυτονόητο. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...