ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Επιστροφή στη δράση για τον Παναθηναϊκό

Έπειτα από 25 ημέρες χωρίς αγωνιστική υποχρέωση, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα παρκέ, αντιμετωπίζοντας απόψε το Περιστέρι (19:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League.

Επιστροφή στη δράση για τον Παναθηναϊκό

Πάει… καιρός από τότε που ο Παναθηναϊκός έδωσε το τελευταίο του επίσημο ματς. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έπαιξε για τελευταία φορά μπάσκετ (επισήμως) στις 4 Μαΐου στον Χολαργό. Έκτοτε, ακολούθησε μια παύση, λόγω της απόφασης του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στα ματς με τους “πράσινους” στα πλέι οφ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος επιστρέφουν σήμερα στην αγωνιστική δράση και δοκιμάζονται στο Περιστέρι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη (19:00, ΕΡΤ 3). Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού αλλά και το γεγονός πως ο αποψινός αντίπαλος των “πρασίνων” είναι ο μόνος που κατάφερε να τους αποσπάσει νίκη στη regular season δίνουν ιδιαίτερη χροιά στο παιχνίδι. Πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι το ξεκάθαρο φαβορί της σειράς και από σήμερ θα κοιτάξει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην τελική φάση των πλέι οφ.

Ο Ρικ Πιτίνο έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Νίκου Παππά και θέλει να δει την ομάδα του να ολοκληρώνει με επιτυχία την αποψινή αποστολή της, κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.