ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μειωμένη πρόταση σε Άλτμαν – Οι δύο επιλογές του Ισραηλινού

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση ανανέωσης στον Όμρι Άλτμαν, ο οποίος έχει μπροστά του δύο επιλογές.

Μειωμένη πρόταση σε Άλτμαν - Οι δύο επιλογές του Ισραηλινού

Ο Παναθηναϊκός πόνταρε πολλά στη φετινή παρουσία του Όμρι Άλτμαν, ωστόσο ο Ισραηλινός στάθηκε άτυχος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό. Για τον λόγο αυτόν, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη λίστα των “κομμένων”, όπως οι Μουνιέ και Οικονόμου. Πάντως, οι “πράσινοι” φέρεται να έκαναν μια τελευταία προσπάθεια για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, καταθέτοντάς του πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον Άλτμαν συμβόλαιο με αποδοχές μειωμένες κατά το ήμισυ, δηλαδή 100.000 ευρώ. Πλέον, το “μπαλάκι” πηγαίνει στα χέρια του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είτε θα συμφωνήσει και θα συνεχίσει στην ομάδα, είτε θα μείνει οριστικά εκτός πλάνων, κάτι που θα τον αναγκάσει να ψαχτεί για αλλού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...