ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

“Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Άαρον Γουάιτ”

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από τη Λιθουανία, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Άαρον Γουάιτ της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από τη Λιθουανία, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Άαρον Γουάιτ της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο 26χρονος Αμερικανός βρίσκεται στο στόχαστρο της Εφές, όπως ενημέρωσαν πριν δύο μέρες τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ σημερινό δημοσίευμα ανέφερε πως τον θέλει η Μπασκόνια και μια ελληνική ομάδα.

Αυτή η ελληνική ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με Λιθουανό δημοσιογράφο. Δείτε το ποστάρισμά του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γουάιτ αποτέλεσε ουσιαστικά τον διάδοχο του Μότουμ πριν από δύο χρόνια στην Ζάλγκιρις και μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος στην EuroLeague, θεωρείται αδύνατο να παραμείνει στο Κάουνας. Ο εκρηκτικός Αμερικανός φόργουορντ είχε 8,2 πόντους και 4,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 34 αγώνες, παίζοντας περίπου 25 λεπτά.

Σύμφωνα με το krepsinis.net η Ζάλγκιρις ψάχνει ήδη στην ευρωπαϊκή αγορά τον αντικαταστάτη του Γουάιτ, με τους Νάιτζελ Χέιζ (Γαλατάσαραϊ) και Ρασόν Τόμας (Σάσαρι) να θεωρούνται οι κύριοι στόχοι της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.