ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικός ο Αμπέντ για Παναθηναϊκό, δύσκολη η περίπτωσή του

Τι συμβαίνει με τον Αλγερινό μέσο, για τον οποίο ψάχτηκε εκ νέου ο Νίκος Νταμπίζας.

Θετικός ο Αμπέντ για Παναθηναϊκό, δύσκολη η περίπτωσή του

Ο Μεχντί Αμπέντ… επιστρέφει στην παναθηναϊκή επικαιρότητα για ακόμα ένα καλοκαίρι. Ο Αλγερινός, ο οποίος φόρεσε δύο σεζόν την πράσινη φανέλα (2013-14 και 2015-16) και ήταν ένας από τους βασικούς άξονες της ομάδας που πήρε το Κύπελλο το 2014, είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει άριστα ο Νίκος Νταμπίζας. Άλλωστε αυτός ήταν που τον είχε φέρει στην Ελλάδα πριν από έξι χρόνια από τη Νιούκαστλ.

Ο Αμπέντ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη γαλλική Ντιζόν, με την οποία έχει καταγράψει συνολικά 75 συμμετοχές, με έξι γκολ και τρεις ασίστ, ενώ τους τελευταίους μήνες βρήκε ξανά θέση στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα μήνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη ο Αλγερινός αναζητεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του με προτεραιότητά του πάντως την επιστροφή του στην Αγγλία.

Κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός όχι μόνο κοιτάζει την περίπτωσή του, αλλά τον έχει προσεγγίσει κιόλας προκειμένου να τον ντύσει και πάλι στα πράσινα, δίχως πάντως να έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση. Στον Παναθηναϊκό, άλλωστε, αυτή τη στιγμή περισσότερο ξεχωρίζουν τους στόχους και βολιδοσκοπούν, ώστε σε περίπου ένα δεκαήμερο να προχωρήσουν σε επίσημες προτάσεις και να αρχίζουν να κλείνουν ποδοσφαιριστές.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αμπέντ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει για τρίτη φορά το τριφύλλι στο στήθος. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δε βιάζεται να λάβει τις αποφάσεις του. Έχει κάνει καλή τριετία στη Γαλλία, έχει βρει και πάλι τον εαυτό του, είναι μέλος της εθνικής του ομάδας και θεωρεί πως μπορεί να τα εξαργυρώσει όλα αυτά.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να διατηρεί “ανοιχτή γραμμή” με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο τα πάντα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Αυτό που καταγράφεται είναι η θετική άποψη του Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας στη θέση του τεχνικού διευθυντή και η αναζήτηση του Παναθηναϊκού για έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...