ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βοτανικός: Ούτε… κορμοράνοι υπάρχουν τώρα, ούτε αντισυνταγματικά Βωβοκτίρια

Βοτανικός: Αν η Πολιτεία έχει πραγματική θέληση να βοηθήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει το θέμα Βοτανικού, θα φανεί σύντομα.

Βοτανικός: Ούτε… κορμοράνοι υπάρχουν τώρα, ούτε αντισυνταγματικά Βωβοκτίρια

Βοτανικός: Αν η Πολιτεία έχει πραγματική θέληση να βοηθήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει το θέμα Βοτανικού θα φανεί σύντομα.

Πλέον, εμπόδια δεν υπάρχουν. Συνεπώς, καμία δικαιολογία δε θα έχει η επόμενη κυβέρνηση (όποια κι αν είναι), αλλά και ο Δήμος Αθηναίων (φορέας του έργου) να μη βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

Τα πάντα έχουν λυθεί. Η μοναδική εκκρεμότητα θα έχει να κάνει με την ανέγερση και κλειστού γηπέδου μπάσκετ, την οποία θέλει ο Γιαννακόπουλος και πάνω σε αυτό ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ βοήθεια από την Πολιτεία. Κανένα άλλο πρόβλημα δεν υφίσταται τη σήμερον ημέρα για τον Βοτανικό, με δεδομένη τη βούληση Γιαννακόπουλου και την επιθυμία για επένδυση προκειμένου ο Σύλλογος να φτιάξει ένα νέο σύγχρονο «σπίτι» στον Βοτανικό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.071 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάποτε ήταν οι… κορμοράνοι που μπλόκαραν, αρχικά, τη διπλή ανάπλαση και οδήγησαν σε αναστολή των εργασιών στο εμπορικό και κατ’ επέκταση στο γήπεδο. Στη συνέχεια, αφού αυτό ξεπεράστηκε ήταν η απίστευτη ομηρία του Παναθηναϊκού από τον Βωβό, λόγω του οικοπέδου, που οδήγησε δυστυχώς σε ναυάγιο και σε πτώχευση του Έλληνα επιχειρηματία.

Όλα αυτά έχουν ξεπεραστεί και ανήκουν στο παρελθόν. Απαιτείται, πλέον, μόνο η διάθεση, η οποία υπάρχει από την πλευρά Γιαννακόπουλου και η ουσιαστική βοήθεια από την Πολιτεία. Τώρα είναι η ώρα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.