ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βοτανικός: Ούτε… κορμοράνοι υπάρχουν τώρα, ούτε αντισυνταγματικά Βωβοκτίρια

Βοτανικός: Αν η Πολιτεία έχει πραγματική θέληση να βοηθήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει το θέμα Βοτανικού, θα φανεί σύντομα.

Βοτανικός: Ούτε… κορμοράνοι υπάρχουν τώρα, ούτε αντισυνταγματικά Βωβοκτίρια | panathinaikos24.gr

Βοτανικός: Αν η Πολιτεία έχει πραγματική θέληση να βοηθήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει το θέμα Βοτανικού θα φανεί σύντομα.

Βγάζει γούστα η Πανάθα!
Βγάζει γούστα η Πανάθα! 3.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, εμπόδια δεν υπάρχουν. Συνεπώς, καμία δικαιολογία δε θα έχει η επόμενη κυβέρνηση (όποια κι αν είναι), αλλά και ο Δήμος Αθηναίων (φορέας του έργου) να μη βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

Τα πάντα έχουν λυθεί. Η μοναδική εκκρεμότητα θα έχει να κάνει με την ανέγερση και κλειστού γηπέδου μπάσκετ, την οποία θέλει ο Γιαννακόπουλος και πάνω σε αυτό ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ βοήθεια από την Πολιτεία. Κανένα άλλο πρόβλημα δεν υφίσταται τη σήμερον ημέρα για τον Βοτανικό, με δεδομένη τη βούληση Γιαννακόπουλου και την επιθυμία για επένδυση προκειμένου ο Σύλλογος να φτιάξει ένα νέο σύγχρονο «σπίτι» στον Βοτανικό.

Κάποτε ήταν οι… κορμοράνοι που μπλόκαραν, αρχικά, τη διπλή ανάπλαση και οδήγησαν σε αναστολή των εργασιών στο εμπορικό και κατ’ επέκταση στο γήπεδο. Στη συνέχεια, αφού αυτό ξεπεράστηκε ήταν η απίστευτη ομηρία του Παναθηναϊκού από τον Βωβό, λόγω του οικοπέδου, που οδήγησε δυστυχώς σε ναυάγιο και σε πτώχευση του Έλληνα επιχειρηματία.

Όλα αυτά έχουν ξεπεραστεί και ανήκουν στο παρελθόν. Απαιτείται, πλέον, μόνο η διάθεση, η οποία υπάρχει από την πλευρά Γιαννακόπουλου και η ουσιαστική βοήθεια από την Πολιτεία. Τώρα είναι η ώρα!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close