ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Ο Παναθηναϊκός θέλει, η κυβέρνηση ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσει

Ο Βοτανικός ήταν, είναι και παραμένει εκεί. Βούληση απ' όλους και χρήμα να υπάρχει και ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτιάξει γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει, η κυβέρνηση ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσει

Ο Βοτανικός ήταν, είναι και παραμένει εκεί. Βούληση και χρήμα να υπάρχει και ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτιάξει γήπεδο.

Μια υπόθεση που θεωρούταν παρατημένη, παρά το γεγονός ότι νομικά παραμένει ενεργή, επανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό. Ως γνωστόν, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, αφού είδε ότι το Athens Alive δεν μπορεί να προχωρήσει, στράφηκε στην περίπτωση Βοτανικού. Τα πράγματα, άλλωστε, είναι γνωστά και υπάρχει και η επιβεβαίωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία της κυβέρνησης με τον Γιαννακόπουλο για τον Βοτανικό.

Εδώ πρέπει να τονιστεί κάτι πολύ σημαντικό. Επί της ουσίας, είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού αν θα φτιάξει γήπεδο ή όχι στον Βοτανικό. Είναι καθαρά θέμα θέλησης και χρημάτων. Με αυτά τα δυο, ο Σύλλογος πάει όποτε θέλει και ξεκινάει να χτίζει. Κίνδυνος προσφυγών δεν υπάρχει, η άδεια έχει βγει (θα χρειαστεί αναθεώρηση), το νομικό πλαίσιο υπάρχει. Τα πάντα είναι στρωμένα. Σε περίπτωση συμφωνίας με τις Alpha Bank και Πειραιώς, οι οποίες έχουν πάρει αυτά που είχε ο Βωβός, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Με οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει μια βασική παράμετρος, όμως, στο σχέδιο Γιαννακόπουλου, το οποίο θέλει οπωσδήποτε βοήθεια από την Πολιτεία. Αναφερόμαστε στο κλειστό μπάσκετ που θέλει, ταυτόχρονα να φτιάξει, ο DPG. Κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο παλιό πλάνο. Για να «μπει» στο νέο, θα πρέπει να υπάρξει μια νέα νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα πρέπει να θωρακιστεί νομικά για να μην παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα με ενδεχόμενη νέα προσφυγή στο ΣτΕ. Συνεπώς, εκεί ο Σύλλογος χρειάζεται τη βοήθεια από την οποιαδήποτε κυβέρνηση. Κανείς δε ζητάει να χαριστεί στον Παναθηναϊκό το παραμικρό. Ζητάει την κυβερνητική βούληση να ξεπεραστεί το οποιοδήποτε εμπόδιο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει το τριφύλλι αυτό που δικαούται και του αξίζει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.