ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και συνθέτης Αντώνης Ρεπάνης

Από τη ζωή έφυγε ο Αντώνης Ρεπάνης στην ηλικία των 86 χρόνων.

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και συνθέτης Αντώνης Ρεπάνης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδά στα 25 του χρόνια.

Είχε συνθέσει και εκτελέσει πρώτη φορά πάμπολλα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα πιο γνωστά:

Αγάπη μου επικίνδυνη, Γιατί κοντά μου κάθεσαι ακόμα, Δυο γυναίκες, δυο αγάπες, Παλιατζής, Χτες το βράδυ στην ταβέρνα, Πού να γυρνάς, Μα τι λέω, Θυσιάστηκα, Είσαι το κάτι άλλο (συνθέτης) και Δυο γυναίκες, δυο αγάπες, Έχω μια μεγάλη αγάπη, Μόνο εσύ με κράτησες, Πάνε οι ελπίδες μου, Σήκω κοπέλα μου, (πρώτη εκτέλεση), όπως και Αγάπη μου επικίνδυνη, Ανεβαίνω σκαλοπάτια, Γιατί γλυκιά μου κλαις, Στο σταυροδρόμι,Είναι η σκέψη μου η τρελή (ερμηνευτής).

Πηγή: liberal.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE