ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ξεχωριστό μήνυμα του Πιτίνο στον… κάπως νέο Βουγιούκα (pics)

Ο Ρικ Πιτίνο αφού σχολίασε τους τελικούς του NBA, αναφέρθηκε στον... κάπως νέο Ίαν Βουγιούκα.

Το ξεχωριστό μήνυμα του Πιτίνο στον... κάπως νέο Βουγιούκα (pics)

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Πιτίνο:

«Είτε είναι το παιχνίδι Γκόλντεν Στέιτ – Τορόντο ή Περιστέρι – Παναθηναϊκός, τα λίγα λάθη είναι το κλειδί για να κερδίζεις. Οι Ράπτορς δέχθηκαν μόλις τέσσερις πόντους από λάθη χθες βράδυ. Κρατήστε τα βασικά στον Παναθηναϊκό!

Άλλη μια καλή προπόνηση από μια συγκεντρωμένη ομάδα. Χρόνια πολλά σε έναν ξεχωριστό, νέο άνθρωπο. Βασικά… κάπως νέο. Έχει μια υπέροχη βραδιά Ίαν. Δεν “βγαίνουν” καλύτεροι άνθρωποι από εσένα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.