ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινες» βουτιές στο εξωτερικό!

Το τμήμα καταδύσεων του Παναθηναϊκού έπειτα από την κατάκτηση τριών πανελληνίων τίτλων συνεχίζει να διακρίνεται πλέον και σε διεθνές επίπεδο.

«Πράσινες» βουτιές στο εξωτερικό! | panathinaikos24.gr

Το τμήμα καταδύσεων του Παναθηναϊκού έπειτα από την κατάκτηση τριών πανελληνίων τίτλων συνεχίζει να διακρίνεται πλέον και σε διεθνές επίπεδο.

Παναθηναϊκός: Σπουδαία μεταγραφή με Μασούρα
Παναθηναϊκός: Σπουδαία μεταγραφή με Μασούρα 28.147 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» έχει εκπροσώπους σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού τον Ιούνιο και τον Ιουλίο αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα από την προπονήτρια Ίνκα Μπαντούρι και τους συνεργάτες της.

Πρώτη χρονικά συμμετοχή θα είναι αυτή της Άννας Μαρίας Σαχίνη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που θα πραγματοποιηθεί στο Καζάν από 24 ως 30 Ιουνίου.

Λίγες μέρες αργότερα η ίδια αθλήτρια θα ταξιδέψει στη Βάρνα καθώς το χρονικό διάστημα 3-7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι Βαλκανικοί αγώνες Νέων.

Αργότερα το δεκαπενθήμερο από 8 μέχρι 22 Ιουλίου θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα καταδύσεων ανδρών-γυναικών στο Γκουανζού και στο συγκεκριμένο μεγάλο αθλητικό ραντεβού θα είναι και ο Νίκος Μόλβαλης του ΠΑΟ.

Επιπλέον από 24 μέχρι 28 Ιουλίου θα γίνει στο Βελιγράδι το Μεσογειακό κύπελλο καταδύσεων και από πλευράς Παναθηναϊκού θα συμμετέχουν οι Βασίλης Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Καπνόπουλος και Άννα Μαρία Σαχίνη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close