ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινες» βουτιές στο εξωτερικό!

Το τμήμα καταδύσεων του Παναθηναϊκού έπειτα από την κατάκτηση τριών πανελληνίων τίτλων συνεχίζει να διακρίνεται πλέον και σε διεθνές επίπεδο.

«Πράσινες» βουτιές στο εξωτερικό!

Το τμήμα καταδύσεων του Παναθηναϊκού έπειτα από την κατάκτηση τριών πανελληνίων τίτλων συνεχίζει να διακρίνεται πλέον και σε διεθνές επίπεδο.

Το «τριφύλλι» έχει εκπροσώπους σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού τον Ιούνιο και τον Ιουλίο αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα από την προπονήτρια Ίνκα Μπαντούρι και τους συνεργάτες της.

Πρώτη χρονικά συμμετοχή θα είναι αυτή της Άννας Μαρίας Σαχίνη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που θα πραγματοποιηθεί στο Καζάν από 24 ως 30 Ιουνίου.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγες μέρες αργότερα η ίδια αθλήτρια θα ταξιδέψει στη Βάρνα καθώς το χρονικό διάστημα 3-7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι Βαλκανικοί αγώνες Νέων.

Αργότερα το δεκαπενθήμερο από 8 μέχρι 22 Ιουλίου θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα καταδύσεων ανδρών-γυναικών στο Γκουανζού και στο συγκεκριμένο μεγάλο αθλητικό ραντεβού θα είναι και ο Νίκος Μόλβαλης του ΠΑΟ.

Επιπλέον από 24 μέχρι 28 Ιουλίου θα γίνει στο Βελιγράδι το Μεσογειακό κύπελλο καταδύσεων και από πλευράς Παναθηναϊκού θα συμμετέχουν οι Βασίλης Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Καπνόπουλος και Άννα Μαρία Σαχίνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.