ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Και τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ – Τι ισχύει για τη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ως έδρα το ΟΑΚΑ, έχοντας ως εναλλακτική επιλογή το γήπεδο της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός: Και τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ - Τι ισχύει για τη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζει τα δεδομένα για την πορεία του στη σεζόν 2019/20 και πλην των γεγονότων που αφορούν το αγωνιστικό σκέλος (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις), υπήρξαν και δημοσιεύματα σχετικά με την έδρα η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τα εντός έδρας ματς της ομάδας. Η περίπτωση της Λεωφόρου επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς οι σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη έχουν βελτιωθεί αρκετά, γεγονός που φέρεται ότι οδήγησε τους “πράσινους” σε σκέψεις στο να χρησιμοποιήσουν και τις δύο έδρες, ανάλογα με τη σημασία κάθε ματς, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ωστόσο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ, όπου θα δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του, δηλώνοντας ωστόσο το “Απόστολος Νικολαΐδης” ως εναλλακτική έδρα, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, που υποχρεώνει κάθε σύλλογο να πράττει αναλόγως. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως οι “πράσινοι” θα παίξουν στη Λεωφόρο μόνο εφόσον υπάρξει κάποιο κώλυμα για διεξαγωγή ματς στο ΟΑΚΑ, καθώς, όπως γράφτηκε παραπάνω, δεν υπάρχουν σκέψεις για παράλληλη χρησιμοποίηση των δύο γηπέδων στη σεζόν 2019/20.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.