ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: “Η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου” (pic)

Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επέτειο 48 χρόνων από την παρουσία της ομάδας του Πούσκας στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής για το έπος του Γουέμπλεϊ: “Η πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού και των ελληνικών συλλόγων γράφτηκε πριν από 48 χρόνια! Το Τριφύλλι αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών απέναντι στον Άγιαξ. Το Τριφύλλι ηττήθηκε 2-0 στο Γουέμπλεϊ αλλά η Ιστορία έγραψε: Panathinaikos! Η ομάδα του Φέρεντς Πούσκας κοίταξε στα μάτια τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές του Άγιαξ, ενός συνόλου που έπαιζε το αποκαλούμενο «ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο». Χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Το όνομα του Panathinaikos έγινε πια γνωστό στα πέρατα της Γης!”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.