ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: “Να είμαστε σοβαροί, για να πάρουμε την πρόκριση”

Όλα όσα ανέφερε ο Γιώργος Παπαγιάννης στο νέο του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι.

Παπαγιάννης:

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέφερε τα εξής στο blog του:

Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ξεκίνησαν αργά μεν, πολύ καλά δε για την ομάδα μας. Στον μήνα που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις δουλέψαμε σκληρά και με ιδιαίτερη σοβαρότητα κάτι που νομίζω πως φάνηκε από την απόδοσή μας στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς απέναντι στο Περιστέρι.

Όπως είχα αναφέρει και στην προηγούμενη επικοινωνία μας, το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει βάσει πλάνου και έχει στόχευση στο παιχνίδι της. Εμείς, όμως, θεωρώ πως είχαμε θετική παρουσία τόσο στον πρώτο αγώνα (κυρίως), όσο και στον δεύτερο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, έχουμε μπροστά μας το τρίτο ματς της σειράς και πάλι στο Περιστέρι και στόχος μας είναι να πάρουμε ακόμα μια νίκη για να προκριθούμε στους τελικούς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε με διαφορά τα προηγούμενα παιχνίδια δεν σημαίνει κάτι καθώς το Περιστέρι είναι βέβαιο πως θα αντιδράσει, κάτι που σημαίνει πως από μέρους μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να πάρουμε τη νίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.