ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Βοτανικός πάνω απ’ όλα για έναν Παναθηναϊκό ΓΙΓΑΝΤΑ

Ο Βοτανικός και η πρωτοβουλία Γιαννακόπουλου πρέπει να είναι το νούμερο ένα θέμα στον Παναθηναϊκό οργανισμό. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Η θέση του panathinaikos24.gr.

Βοτανικός πάνω απ' όλα για έναν Παναθηναϊκό ΓΙΓΑΝΤΑ

Ο Βοτανικός και η πρωτοβουλία Γιαννακόπουλου πρέπει να είναι το νούμερο ένα θέμα στον Παναθηναϊκό οργανισμό. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Η θέση του panathinaikos24.gr.

Το γηπεδικό ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια είναι το πιο σοβαρό. Απ’ αυτήν εδώ την ιστοσελίδα έχουμε θίξει δεκάδες φορές, πότε με ρεπορτάζ και πότε με αρθρογραφίες, ότι το “τριφύλλι” οφείλει να εξετάσει πολύ σοβαρά αυτό το θέμα, ανεξάρτητα από τη δύσκολη στιγμή την οποία βρίσκεται. Πλέον, μετά και τις κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση, το ζήτημα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα και δεν πρέπει ποτέ ξανά να φύγει, μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Η κατάσταση, πλέον, είναι δεδομένη.  Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη τα έχει βρει σε όλα με την κυβέρνηση και πρέπει να τα βρει και με την επόμενη. Μετά την 7η Ιουλίου, όταν και θα γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Απαιτείται συστράτευση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων και στήριξη στο όραμα Γιαννακόπουλου, προκειμένου η πίεση προς όλους τους πολιτικούς φορείς να φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δε ζητάμε να μας χαρίσουν τίποτα. Ζητάμε το δίκαιο, ζητάμε αυτό που έχει γίνει για άλλες ομάδες να γίνει και για τον Παναθηναϊκό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σύλλογος θα αναγεννηθεί ΜΟΝΟ μέσω γηπέδου. Ούτε λεφτάδες υπάρχουν, ούτε Άραβες, ούτε μεγιστάνες που θα τσοντάρουν τα εκατομμύριά τους για να βγάλουν την ομάδα από την κρίση. Ο Βοτανικός και η διπλή ανάπλαση θα είναι η αφετηρία. Θα εμπνεύσει ξανά τον κόσμο, θα βάλει τις βάσεις για τη γιγάντωση του Παναθηναϊκού σε κάθε επίπεδο και θα δώσει ξανά τη χαμένη αίγλη στο “τριφύλλι”.

Πισωγύρισμα δεν υπάρχει. Αποτελεί υποχρέωση όλων να στηρίξουν, να βοηθήσουν, να σταθούν σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια, μέχρι να δούμε αποτέλεσμα. Η ευκαιρία είναι μεγάλη, είναι ιστορική και δεν πρέπει  να πάει χαμένη. Βάζουμε τέλος στα λάθη του παρελθόντος, σβήνουμε τις ανορθογραφίες και προχωράμε όλοι μαζί μπροστά για το μεγάλο όνειρο. Για το νέο γήπεδο, για την Παναθηναϊκή Πολιτεία, για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ετσι θωρακίζει τον Βοτανικό.

Οι δυο προτάσεις για Βοτανικό.

Νικόλας Βασιλαράς: Ολοι μαζί και ούτε βήμα πίσω.

Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ