ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο στόχαστρο ομάδας από το ΝΒΑ ο Άαρον Ουάιτ (pic)

Σειρήνες από το ΝΒΑ για τον Άαρον Ουάιτ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί και τον Παναθηναϊκό.

Στο στόχαστρο ομάδας από το ΝΒΑ ο Άαρον Ουάιτ (pic)

Ο Άαρον Ουάιτ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι “μνηστήρες” από την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ, είναι αρκετοί. Πριν από λίγες ημέρες, υπήρξε η πληροφορία μέσω “τιτιβίσματος” ξένου δημοσιογράφου για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ χθες, ο Λιθουανός ρεπορτέρ, Ντονάτας Ουρμπόνας, ανέφερε ότι ο άλλοτε πάουερ φόργουορντ της Ζαλγκίρις έχει μπει στο στόχαστρο των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.