ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο «One Team» – Basketball is Everywhere (vid+pics)

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συμμετείχε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague, «One Team» - Basketball is Everywhere.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο «One Team» - Basketball is Everywhere (vid+pics)

Tο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague, «One Team» – Basketball is Everywhere, στο οποίο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συμμετείχε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/5) στο βοηθητικό κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα, οι αθλητές της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ παρουσία του μέλους του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας του «τριφυλλιού», Διαμαντή Παναγιωτόπουλου.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στην προπόνηση των αθλητών της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas, οι οποίοι έδειξαν να το χαίρονται με την ψυχή τους.

Ακολούθως, ο assistant coach του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τους μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού και της ομαδικότητας και τους μοίρασε δώρα από τους χορηγούς μας. Συγκεκριμένα η Superfoods και η Adidas τους προσέφεραν αθλητικό ρουχισμό, η Chipita Croissants 7DAYS, η 3E νερά και χυμούς motion και το viva.gr εισιτήρια θεάτρου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό και το κλαμπ το οποίο εκπροσωπούμε να συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα. Όλοι γνωρίζουμε πως ο αθλητισμός δεν έχει να κάνει μόνο με νίκες και ήττες. Το σημαντικότερο στοιχείο αφορά το κοινωνικό μέρος του αθλητισμού και το τι μπορεί να προσφέρει σε διάφορες κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί πανευρωπαϊκά. Θεωρώ πως αυτές οι ενέργειες δίνουν χαρά και δύναμη στους ανθρώπους που προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο και θα πρέπει όλοι να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες προκειμένου να πηγαίνουμε ένα βήμα μπροστά ως κοινωνία και ως άνθρωποι» δήλωσε σχετικά ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

Από μέρους του ο One Team Ambassador, της ομάδας, Τζέιμς Γκιστ, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που η ομάδα μου, ο Παναθηναϊκός, συμμετέχει στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague “One Team” – Basketball is Everywhere. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα αυτή τη χρονιά. Αυτούς που δούλεψαν σκληρά, τους αθλητές, τους προπονητές και όλους εκείνους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για την επιτυχία αυτού του υπέροχου προγράμματος. Εύχομαι το πρόγραμμα να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Μπράβο σε όλους»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.