ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλατασαράι για Χατζηγιοβάνη

Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Γαλατασαράι για Χατζηγιοβάνη

Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η Γαλατά ψάχνει τον αντικαταστάτη του Χένρι Ονιεκούρου και ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι μέσα στους υποψηφίους για να καλύψουν το κενό.

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτός που έχουν στη λίστα τους οι πρωταθλητές Τουρκίας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στη λίστα της Γαλατασαράι είναι και οι  Αβέρ Μαμπίλ της Μίντιλαντ, Φλορινέλ Κομάν της Στεάουα Βουκουρεστίου, Μπράντλεϊ Κοβάς της Χέρακλες, Ζακαρία Μπακάλι της Άντερλεχτ, Λούκας Χαράσλιν της Λέγκια Γκντανσκ, Σταλόνε Λιμπόμπε της Γκενκ, Νταμιάν Καντζιόρ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Βίκτορ Τσιχάνκοβ της Ντιναμό Κιέβου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.