ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Θα είμαστε όλοι εκεί

Την προσεχή Κυριακή (9/6) στις 11 π.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Θα είμαστε όλοι εκεί

Την προσεχή Κυριακή (9/6) στις 11 π.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Μοιάζει σαν χθες κι όμως πέρασε ένας χρόνος…  Στις 10 Ιουνίου του 2018 ο Παύλος Γιαννακόπουλοςκίνησε για τον Παράδεισο, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την οικογένεια του Παναθηναϊκού, που από εκείνη την ημέρα, κρατάει ζωντανή τη θύμηση του κάθε στιγμή.

Την προσεχή Κυριακή (9/6) στις 11 π.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του Ιστορικού Ηγέτη του «τριφυλλιού», ο οποίος ζει και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Είναι πάντα και για πάντα εδώ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τη μνήμη του ανθρώπου που έκανε πραγματικότητα τα όνειρα μας, που γαλούχησε γενιές και γενιές Παναθηναϊκών, που δόξασε όσο κανείς το τριφύλλι: Του Πατριάρχη του Παναθηναϊκού μας, Παύλου Γιαννακόπουλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.