ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λοτζέσκι: «Έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο»

Ο Ματ Λοτζέσκι σχολίασε την τρίτη νίκη επί του Περιστερίου ενώ αναφέρθηκε και στους τελικούς χωρίς τον Ολυμπιακό.

Λοτζέσκι: «Έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο»

Ο MVP του Παναθηναϊκού σήμερα, Ματ Λοτζέσκι, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι και αναφέρθηκε στους τελικούς.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Το Περιστέρι έπαιξε σκληρά, πάλεψε. Ευστοχήσαμε σε μερικά μεγάλα σουτ στο τέλος και κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, έπαιξε πραγματικά πολύ καλά»

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις… Αν σουτάρεις και ευστοχήσεις στα πρώτα σουτ, συνεχίζεις σε αυτό τον ρυθμό. Οι ψηλοί έκαναν καλά σκριν και με βοήθησαν».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.873 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τους τελικούς που έρχονται, τόνισε: «Θα είναι λίγο διαφορετικά φέτος, παράξενα χωρίς τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι άσχημα για όλους τους φιλάθλους. Ανυπομονούμε όμως για τους τελικούς, είμαστε έτοιμοι για όποια ομάδα βρεθεί απέναντί μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...