ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Κάναμε το χειρότερο ματς του τελευταίου διαστήματος»

Ο Ρικ Πιτίνο δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στο Περιστέρι.

Πιτίνο: «Κάναμε το χειρότερο ματς του τελευταίου διαστήματος»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τη σημερινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου o Ρικ Πιτίνο:

«Το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ, σήμερα κάναμε το χειρότερο ματς που έχουμε δώσει τελευταία. Όταν, όμως παίζεις άσχημα οφείλεται και στην άλλη ομάδα, ότι δηλαδή οι άλλοι παίζουν καλά, οπότε ένα μεγάλο μπράβο στο Περιστέρι. Σήμερα βάλαμε μεγάλα σουτ. Το λέω από την πρώτη μέρα που ήρθα ότι με την άμυνα που παίζουμε, αν είχαμε καλό σουτ θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Σήμερα είχαμε έναν πολύ καλό σουτέρ, τον Ματ Λοτζέσκι, είχαμε και 36 deflections και κερδίσαμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.