ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφορά με Μπουζούκη, ανανεώνει ο Θεοχάρης

Απόσταση μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπουζούκη παρατηρείται στο θέμα της ρήτρας, τελειώνει θετικά το θέμα του Θεοχάρη.

Διαφορά με Μπουζούκη, ανανεώνει ο Θεοχάρης

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει άμεσα κίνηση για να κρατήσει στις τάξεις του τον Γιάννη Μπουζούκη. Οι “πράσινοι” αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στον νεαρό μεσοεπιθετικό, με στόχο να τον διατηρήσουν στο ρόστερ μέχρι το 2022. Ο νεαρός άσος αποχωρεί σήμερα για διακοπές και περιμένει νέα από τον Νίκο Νταμπίζα, ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με την “Πράσινη”.

Με τον Μπουζούκη υπάρχει κάποια απόσταση, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, καθώς όπως αναφέρει το “Εθνοσπόρ”, οι δύο πλευρές έχουν μια διαφορά στο θέμα της ρήτρας αποδέσμευσης. Ο μεν Παναθηναϊκός θα επιθυμούσε να τοποθετήσει ρήτρα κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που η πλευρά Μπουζούκη θα προτιμούσε η τιμή να πέσει κοντά στα 2.5 εκατ., πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Νεότερα στο θέμα του Μπουζούκη, αλλά και του Μαυρομμάτη θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον. Πάντως, η μία υπόθεση που έχει ήδη δρομολογηθεί, αφορά τον Βαγγέλη Θεοχάρη. Ο 20χρονος αμυντικός αναμένεται να ανανεώσει τις επόμενες ημέρες τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές 20.000 ευρώ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.361 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.