ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφορά με Μπουζούκη, ανανεώνει ο Θεοχάρης

Απόσταση μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπουζούκη παρατηρείται στο θέμα της ρήτρας, τελειώνει θετικά το θέμα του Θεοχάρη.

Διαφορά με Μπουζούκη, ανανεώνει ο Θεοχάρης

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει άμεσα κίνηση για να κρατήσει στις τάξεις του τον Γιάννη Μπουζούκη. Οι “πράσινοι” αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στον νεαρό μεσοεπιθετικό, με στόχο να τον διατηρήσουν στο ρόστερ μέχρι το 2022. Ο νεαρός άσος αποχωρεί σήμερα για διακοπές και περιμένει νέα από τον Νίκο Νταμπίζα, ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με την “Πράσινη”.

Με τον Μπουζούκη υπάρχει κάποια απόσταση, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, καθώς όπως αναφέρει το “Εθνοσπόρ”, οι δύο πλευρές έχουν μια διαφορά στο θέμα της ρήτρας αποδέσμευσης. Ο μεν Παναθηναϊκός θα επιθυμούσε να τοποθετήσει ρήτρα κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που η πλευρά Μπουζούκη θα προτιμούσε η τιμή να πέσει κοντά στα 2.5 εκατ., πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Νεότερα στο θέμα του Μπουζούκη, αλλά και του Μαυρομμάτη θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον. Πάντως, η μία υπόθεση που έχει ήδη δρομολογηθεί, αφορά τον Βαγγέλη Θεοχάρη. Ο 20χρονος αμυντικός αναμένεται να ανανεώσει τις επόμενες ημέρες τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές 20.000 ευρώ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 123.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS